Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14244
Название: Спосіб одержання цукатів
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Маяк, Віталій Іванович
Дата публикации: 16-мая-2005
Библиографическое описание: Спосіб одержання цукатів. Патент України на корисну модель № 6435, МПК 7 A23L1/06. О. І. Черевко, В. М. Михайлов, В. І. Маяк. № 20040806738. Заявл. 11.08.2004. Опубл. 16.05. 2005, Бюл. № 5. 2 с.
Серия/номер: 11;6435
Краткий осмотр (реферат): Спосіб одержання цукатів, що передбачає здрібнювання сировини, змішування її з цукром і лимонною кислотою, концентрування отриманої" суміші під вакуумом, формування, охолодження й обсипання, який відрізняється тим, що як сиро вину використовують свіжі фрукти й овочі, які піддають конвективному сушінню при температурі 40- 45°С до вмісту сухих речовин 35-50 %, потім подрібнюють до розміру часток 1,5-2 мм, додають у цукатову масу цукрову пудру, пряноароматичні і смакові компоненти до вмісту сухих речовин 80- 86 % і інтенсивно перемішують при температурі 80°С протягом 5-10 хвилин до повного розчинення цукру.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14244
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
6435.pdf79.92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.