Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14138
Название: | Дослідження впливу зовнішніх факторів на зміну маси грибів в процесі технологічної обробки |
Авторы: | Руденко, К.В. |
Научный руководитель: | Наконечна, Ю.Г. |
Ключевые слова: | гриби;маса грибів;технологічна обробка;зовнішні фактори;дослідження |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Державний біотехнологічний університет |
Библиографическое описание: | Руденко К. В. Дослідження впливу зовнішніх факторів на зміну маси грибів в процесі технологічної обробки / наук. керівник Ю. Г. Наконечна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 85. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14138 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_rudenko_stor85_2022.pdf | 153.88 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.