Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14137
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДущак, О.В.-
dc.contributor.authorОсипенко, О.В.-
dc.date.accessioned2022-11-17T17:47:04Z-
dc.date.available2022-11-17T17:47:04Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationОсипенко О. В. Харчові барвники з дикорослої сировини / наук. керівник О. В. Дущак. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 84.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14137-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectбарвникиuk_UA
dc.subjectхарчові барвникиuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectдикоросла сировинаuk_UA
dc.titleХарчові барвники з дикорослої сировиниuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_osipenko_stor84_2022.pdf153.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.