Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14136
Название: Отримання біологічно активних добавок з ягід шовковиці чорної
Авторы: Мороз, А.О.
Научный руководитель: Шутюк, В.В.
Ключевые слова: біологічно активні добавки;ягоди шовковиці чорної;шовковиця чорна
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Мороз А. О. Отримання біологічно активних добавок з ягід шовковиці чорної / наук. керівник В. В. Шутюк. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 83.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14136
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_moroz_stor83_2022.pdf153.88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.