Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14134
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorДущак, О.В.-
dc.contributor.authorБурлак, Н.І.-
dc.date.accessioned2022-11-17T17:14:09Z-
dc.date.available2022-11-17T17:14:09Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБурлак Н. І. Дослідження якісних характеристик нових плодових соусів / наук. керівник О.В. Дущак. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 81.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14134-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectплодові соусиuk_UA
dc.subjectхарактеристикиuk_UA
dc.subjectдослідженняuk_UA
dc.titleДослідження якісних характеристик нових плодових соусівuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_burlak_stor81_2022.pdf153.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.