Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14132
Title: Дослідження якості дрібнодисперсних добавок із гороху в формі паротермічно обробленого пюре
Authors: Свідло, А.Р.
metadata.dc.contributor.advisor: Погарська, В.В.
Лосєва, С.М.
Keywords: дрібнодисперсні добавки;якість дрібнодисперсних добавок;горох;дрібнодисперсні добавки із гороху;паротермічно оброблене пюре
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Свідло А. Р. Дослідження якості дрібнодисперсних добавок із гороху в формі паротермічно обробленого пюре / наук. керівники В. В. Погарська, С. М. Лосєва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 79.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14132
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_svidlo_stor79_2022.pdf154.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.