Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14132
Title: | Дослідження якості дрібнодисперсних добавок із гороху в формі паротермічно обробленого пюре |
Authors: | Свідло, А.Р. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Погарська, В.В. Лосєва, С.М. |
Keywords: | дрібнодисперсні добавки;якість дрібнодисперсних добавок;горох;дрібнодисперсні добавки із гороху;паротермічно оброблене пюре |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Свідло А. Р. Дослідження якості дрібнодисперсних добавок із гороху в формі паротермічно обробленого пюре / наук. керівники В. В. Погарська, С. М. Лосєва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 79. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14132 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_svidlo_stor79_2022.pdf | 154.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.