Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14132
Назва: | Дослідження якості дрібнодисперсних добавок із гороху в формі паротермічно обробленого пюре |
Автори: | Свідло, А.Р. |
Науковий керівник : | Погарська, В.В. Лосєва, С.М. |
Ключові слова: | дрібнодисперсні добавки;якість дрібнодисперсних добавок;горох;дрібнодисперсні добавки із гороху;паротермічно оброблене пюре |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Свідло А. Р. Дослідження якості дрібнодисперсних добавок із гороху в формі паротермічно обробленого пюре / наук. керівники В. В. Погарська, С. М. Лосєва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 79. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14132 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_svidlo_stor79_2022.pdf | 154.37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.