Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14124
Назва: Спосіб виробництва сушеної капусти
Автори: Погожих, Микола Іванович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Тарасенко, Тетяна Анатоліївна
Гавриш, Андрій Володимирович
Новосад, Олена Олександрівна
Кардавар, Ксенія Миколаївна
Дата публікації: 25-лис-2014
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва сушеної капусти. Патент України на винахід № 107146, МПК A23L 3/40 (2006.01). М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, Т. А. Тарасенко, А. В. Гавриш, О. О. Новосад, К. М. Кардавар. № a 2013 08406. Заявл. 04.07.2013. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 4 с.
Серія/номер: 11;107146
Короткий огляд (реферат): Винахід належить до способу виробництва сушеної капусти, що включає миття, очищення, бланшування, нарізання стружкою, сушіння капусти, охолодження, причому на стадії сушіння застосовують змішане теплопідведення при температурі 48-50 °C протягом 96-98 хв.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14124
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
107146.pdf154.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.