Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14124
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погожих, Микола Іванович | - |
dc.contributor.author | Євлаш, Вікторія Владленівна | - |
dc.contributor.author | Нєміріч, Олександра Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Тетяна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Гавриш, Андрій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Новосад, Олена Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Кардавар, Ксенія Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-17T14:29:20Z | - |
dc.date.available | 2022-11-17T14:29:20Z | - |
dc.date.issued | 2014-11-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва сушеної капусти. Патент України на винахід № 107146, МПК A23L 3/40 (2006.01). М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, Т. А. Тарасенко, А. В. Гавриш, О. О. Новосад, К. М. Кардавар. № a 2013 08406. Заявл. 04.07.2013. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14124 | - |
dc.description.abstract | Винахід належить до способу виробництва сушеної капусти, що включає миття, очищення, бланшування, нарізання стружкою, сушіння капусти, охолодження, причому на стадії сушіння застосовують змішане теплопідведення при температурі 48-50 °C протягом 96-98 хв. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;107146 | - |
dc.title | Спосіб виробництва сушеної капусти | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
107146.pdf | 154.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.