Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14124
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогожих, Микола Іванович-
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorНєміріч, Олександра Володимирівна-
dc.contributor.authorТарасенко, Тетяна Анатоліївна-
dc.contributor.authorГавриш, Андрій Володимирович-
dc.contributor.authorНовосад, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorКардавар, Ксенія Миколаївна-
dc.date.accessioned2022-11-17T14:29:20Z-
dc.date.available2022-11-17T14:29:20Z-
dc.date.issued2014-11-25-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва сушеної капусти. Патент України на винахід № 107146, МПК A23L 3/40 (2006.01). М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, Т. А. Тарасенко, А. В. Гавриш, О. О. Новосад, К. М. Кардавар. № a 2013 08406. Заявл. 04.07.2013. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14124-
dc.description.abstractВинахід належить до способу виробництва сушеної капусти, що включає миття, очищення, бланшування, нарізання стружкою, сушіння капусти, охолодження, причому на стадії сушіння застосовують змішане теплопідведення при температурі 48-50 °C протягом 96-98 хв.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;107146-
dc.titleСпосіб виробництва сушеної капустиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
107146.pdf154.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.