Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14124
Title: Спосіб виробництва сушеної капусти
Authors: Погожих, Микола Іванович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Тарасенко, Тетяна Анатоліївна
Гавриш, Андрій Володимирович
Новосад, Олена Олександрівна
Кардавар, Ксенія Миколаївна
Issue Date: 25-Nov-2014
Citation: Спосіб виробництва сушеної капусти. Патент України на винахід № 107146, МПК A23L 3/40 (2006.01). М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, Т. А. Тарасенко, А. В. Гавриш, О. О. Новосад, К. М. Кардавар. № a 2013 08406. Заявл. 04.07.2013. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 4 с.
Series/Report no.: 11;107146
Abstract: Винахід належить до способу виробництва сушеної капусти, що включає миття, очищення, бланшування, нарізання стружкою, сушіння капусти, охолодження, причому на стадії сушіння застосовують змішане теплопідведення при температурі 48-50 °C протягом 96-98 хв.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14124
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
107146.pdf154.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.