Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14095
Назва: | Спосіб виробництва пшенично-житніх булочок "Луганські" з добавкою гідролізату з молюсків |
Автори: | Дейниченко, Григорій Вікторович Рябушко, Віталій Іванович Крамаренко, Дмитро Павлович Єрохін, Владислав Євстафійович Кірєєва, Олена Іванівна |
Дата публікації: | 10-лют-2014 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва пшенично-житніх булочок "Луганські" з добавкою гідролізату з молюсків. Патент України на винахід № 104497, МПК A21D 8/02 (2006.01), A21D 13/02 (2006.01). Г. В. Дейниченко, В. І. Рябушко, Д. П. Крамаренко, В. Є. Єрохін, О. І. Кірєєва. № a 2012 06859. Заявл. 05.06.2012. Опубл. 10.02.2014, Бюл.№ 3. 6 с. |
Серія/номер: | 11;104497 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва пшенично-житніх булочок з добавкою гідролізату з молюсків включає приготування заварки на основі борошна із житнього ферментованого солоду з додаванням пшеничного і житнього борошна на молочній сироватці, нагрітої до 90-100 °C, охолодження заварки до температури 30-35 °C, додавання дріжджів і їх активації у заварці, замішування тіста з додаванням заварки, борошна, рослинної олії, цукру, солі, вистоювання тіста, обробці відформованих виробів меланжем та посипання кунжутом перед випіканням. Згідно винаходу у заварку додають гідролізат з молюсків і активують дріжджі 10-12 хвилин, замішене тісто вистоюють 25-30 хвилин. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14095 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
104497.pdf | 197.65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.