Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14095
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorРябушко, Віталій Іванович-
dc.contributor.authorКрамаренко, Дмитро Павлович-
dc.contributor.authorЄрохін, Владислав Євстафійович-
dc.contributor.authorКірєєва, Олена Іванівна-
dc.date.accessioned2022-11-17T13:32:07Z-
dc.date.available2022-11-17T13:32:07Z-
dc.date.issued2014-02-10-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва пшенично-житніх булочок "Луганські" з добавкою гідролізату з молюсків. Патент України на винахід № 104497, МПК A21D 8/02 (2006.01), A21D 13/02 (2006.01). Г. В. Дейниченко, В. І. Рябушко, Д. П. Крамаренко, В. Є. Єрохін, О. І. Кірєєва. № a 2012 06859. Заявл. 05.06.2012. Опубл. 10.02.2014, Бюл.№ 3. 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14095-
dc.description.abstractСпосіб виробництва пшенично-житніх булочок з добавкою гідролізату з молюсків включає приготування заварки на основі борошна із житнього ферментованого солоду з додаванням пшеничного і житнього борошна на молочній сироватці, нагрітої до 90-100 °C, охолодження заварки до температури 30-35 °C, додавання дріжджів і їх активації у заварці, замішування тіста з додаванням заварки, борошна, рослинної олії, цукру, солі, вистоювання тіста, обробці відформованих виробів меланжем та посипання кунжутом перед випіканням. Згідно винаходу у заварку додають гідролізат з молюсків і активують дріжджі 10-12 хвилин, замішене тісто вистоюють 25-30 хвилин.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;104497-
dc.titleСпосіб виробництва пшенично-житніх булочок "Луганські" з добавкою гідролізату з молюсківuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
104497.pdf197.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.