Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14095
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Григорій Вікторович | - |
dc.contributor.author | Рябушко, Віталій Іванович | - |
dc.contributor.author | Крамаренко, Дмитро Павлович | - |
dc.contributor.author | Єрохін, Владислав Євстафійович | - |
dc.contributor.author | Кірєєва, Олена Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-17T13:32:07Z | - |
dc.date.available | 2022-11-17T13:32:07Z | - |
dc.date.issued | 2014-02-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва пшенично-житніх булочок "Луганські" з добавкою гідролізату з молюсків. Патент України на винахід № 104497, МПК A21D 8/02 (2006.01), A21D 13/02 (2006.01). Г. В. Дейниченко, В. І. Рябушко, Д. П. Крамаренко, В. Є. Єрохін, О. І. Кірєєва. № a 2012 06859. Заявл. 05.06.2012. Опубл. 10.02.2014, Бюл.№ 3. 6 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14095 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва пшенично-житніх булочок з добавкою гідролізату з молюсків включає приготування заварки на основі борошна із житнього ферментованого солоду з додаванням пшеничного і житнього борошна на молочній сироватці, нагрітої до 90-100 °C, охолодження заварки до температури 30-35 °C, додавання дріжджів і їх активації у заварці, замішування тіста з додаванням заварки, борошна, рослинної олії, цукру, солі, вистоювання тіста, обробці відформованих виробів меланжем та посипання кунжутом перед випіканням. Згідно винаходу у заварку додають гідролізат з молюсків і активують дріжджі 10-12 хвилин, замішене тісто вистоюють 25-30 хвилин. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;104497 | - |
dc.title | Спосіб виробництва пшенично-житніх булочок "Луганські" з добавкою гідролізату з молюсків | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
104497.pdf | 197.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.