Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14091
Название: | Спосіб виробництва борошняних виробів на молочних продуктах з цільного зерна пшениці |
Авторы: | Дейниченко, Григорій Вікторович Крамаренко, Дмитро Павлович Своєволіна, Галина Василівна Кірєєва, Олена Іванівна |
Дата публикации: | 27-янв-2014 |
Библиографическое описание: | Спосіб виробництва борошняних виробів на молочних продуктах з цільного зерна пшениці. Патент України на винахід № 104358, МПК A21D 13/02 (2006.01). Г. В. Дейниченко, Д. П. Крамаренко, Г. В. Своєволіна, О. І. Кірєєва. № a 2012 09048. Заявл. 23.07.2012. Опубл. 27.01.2014, Бюл.№ 2. 5 с. |
Серия/номер: | 11;104358 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виробництва борошняних виробів на молочних продуктах з цільного зерна пшениці передбачає промивання зерна, замочування в залежності від сорту зерна і його якості до стану повного набухання зерна, подрібнення зернової маси, замішування тіста з додаванням рецептурних компонентів, формування, вистоювання тістових напівфабрикатів і випікання. Згідно винаходу зерно замочують у молочній сироватці або кефірі з температурою 15-20 °C, при цьому рідину беруть у необхідній кількості для забезпечення вологи зернової маси 48-52 %, замочування проводять протягом 24-48 годин при температурі 5-15 °C, до подрібненої зернової маси додають пресовані дріжджі і вистоюють опару протягом 40-80 хвилин, замішують тісто з додаванням рецептурних компонентів і виброджують 20-40 хвилин, тістові напівфабрикати вистоюють перед випіканням 30-60 хвилин. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14091 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
104358.pdf | 175.84 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.