Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14091
Название: Спосіб виробництва борошняних виробів на молочних продуктах з цільного зерна пшениці
Авторы: Дейниченко, Григорій Вікторович
Крамаренко, Дмитро Павлович
Своєволіна, Галина Василівна
Кірєєва, Олена Іванівна
Дата публикации: 27-янв-2014
Библиографическое описание: Спосіб виробництва борошняних виробів на молочних продуктах з цільного зерна пшениці. Патент України на винахід № 104358, МПК A21D 13/02 (2006.01). Г. В. Дейниченко, Д. П. Крамаренко, Г. В. Своєволіна, О. І. Кірєєва. № a 2012 09048. Заявл. 23.07.2012. Опубл. 27.01.2014, Бюл.№ 2. 5 с.
Серия/номер: 11;104358
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва борошняних виробів на молочних продуктах з цільного зерна пшениці передбачає промивання зерна, замочування в залежності від сорту зерна і його якості до стану повного набухання зерна, подрібнення зернової маси, замішування тіста з додаванням рецептурних компонентів, формування, вистоювання тістових напівфабрикатів і випікання. Згідно винаходу зерно замочують у молочній сироватці або кефірі з температурою 15-20 °C, при цьому рідину беруть у необхідній кількості для забезпечення вологи зернової маси 48-52 %, замочування проводять протягом 24-48 годин при температурі 5-15 °C, до подрібненої зернової маси додають пресовані дріжджі і вистоюють опару протягом 40-80 хвилин, замішують тісто з додаванням рецептурних компонентів і виброджують 20-40 хвилин, тістові напівфабрикати вистоюють перед випіканням 30-60 хвилин.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14091
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
104358.pdf175.84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.