Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14091
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorКрамаренко, Дмитро Павлович-
dc.contributor.authorСвоєволіна, Галина Василівна-
dc.contributor.authorКірєєва, Олена Іванівна-
dc.date.accessioned2022-11-17T13:26:58Z-
dc.date.available2022-11-17T13:26:58Z-
dc.date.issued2014-01-27-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва борошняних виробів на молочних продуктах з цільного зерна пшениці. Патент України на винахід № 104358, МПК A21D 13/02 (2006.01). Г. В. Дейниченко, Д. П. Крамаренко, Г. В. Своєволіна, О. І. Кірєєва. № a 2012 09048. Заявл. 23.07.2012. Опубл. 27.01.2014, Бюл.№ 2. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14091-
dc.description.abstractСпосіб виробництва борошняних виробів на молочних продуктах з цільного зерна пшениці передбачає промивання зерна, замочування в залежності від сорту зерна і його якості до стану повного набухання зерна, подрібнення зернової маси, замішування тіста з додаванням рецептурних компонентів, формування, вистоювання тістових напівфабрикатів і випікання. Згідно винаходу зерно замочують у молочній сироватці або кефірі з температурою 15-20 °C, при цьому рідину беруть у необхідній кількості для забезпечення вологи зернової маси 48-52 %, замочування проводять протягом 24-48 годин при температурі 5-15 °C, до подрібненої зернової маси додають пресовані дріжджі і вистоюють опару протягом 40-80 хвилин, замішують тісто з додаванням рецептурних компонентів і виброджують 20-40 хвилин, тістові напівфабрикати вистоюють перед випіканням 30-60 хвилин.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;104358-
dc.titleСпосіб виробництва борошняних виробів на молочних продуктах з цільного зерна пшениціuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
104358.pdf175.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.