Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14091
Title: | Спосіб виробництва борошняних виробів на молочних продуктах з цільного зерна пшениці |
Authors: | Дейниченко, Григорій Вікторович Крамаренко, Дмитро Павлович Своєволіна, Галина Василівна Кірєєва, Олена Іванівна |
Issue Date: | 27-Jan-2014 |
Citation: | Спосіб виробництва борошняних виробів на молочних продуктах з цільного зерна пшениці. Патент України на винахід № 104358, МПК A21D 13/02 (2006.01). Г. В. Дейниченко, Д. П. Крамаренко, Г. В. Своєволіна, О. І. Кірєєва. № a 2012 09048. Заявл. 23.07.2012. Опубл. 27.01.2014, Бюл.№ 2. 5 с. |
Series/Report no.: | 11;104358 |
Abstract: | Спосіб виробництва борошняних виробів на молочних продуктах з цільного зерна пшениці передбачає промивання зерна, замочування в залежності від сорту зерна і його якості до стану повного набухання зерна, подрібнення зернової маси, замішування тіста з додаванням рецептурних компонентів, формування, вистоювання тістових напівфабрикатів і випікання. Згідно винаходу зерно замочують у молочній сироватці або кефірі з температурою 15-20 °C, при цьому рідину беруть у необхідній кількості для забезпечення вологи зернової маси 48-52 %, замочування проводять протягом 24-48 годин при температурі 5-15 °C, до подрібненої зернової маси додають пресовані дріжджі і вистоюють опару протягом 40-80 хвилин, замішують тісто з додаванням рецептурних компонентів і виброджують 20-40 хвилин, тістові напівфабрикати вистоюють перед випіканням 30-60 хвилин. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14091 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
104358.pdf | 175.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.