Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14080
Назва: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового
Автори: Перцевий, Федір Всеволодович
Бірка, Адріана
Перцевий, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Гурський, Петро Васильович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Борисова, Аліна Олексіївна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Чаговець, Віта Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Колесник, Алена Вікторівна
Дата публікації: 25-лис-2014
Бібліографічний опис: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 94632, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, А. Бірка, М. Ф. Перцевий, М. В. Обозна, Д. О. Бідюк, П. В. Гурський, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. О. Кузнецова, А. О. Борисова, І. О. Крапівницька, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, А. В. Колесник. № u 2014 05319. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 5 с.
Серія/номер: 11;94632
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого скибкового включає змішування сиру кисломолочного нежирного зі смакоароматичними добавками, молоком сухим знежиреним, розчином цитрату натрію, водою, витримування, підігрівання, емульгування олії рослинної рафінованої дезодорованої та розплавленої олії кокосової, плавлення отриманої емульсії, внесення сорбату калію та розчину агароїду у кінці емульгування, фасування, охолодження та пакування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14080
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
94632.pdf156.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.