Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14080
Название: | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового |
Авторы: | Перцевий, Федір Всеволодович Бірка, Адріана Перцевий, Микола Федорович Обозна, Маргарита Василівна Бідюк, Дмитро Олегович Гурський, Петро Васильович Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Кузнецова, Тетяна Олегівна Борисова, Аліна Олексіївна Крапівницька, Ірина Олексіївна Чаговець, Віта Віталіївна Чаговець, Любов Олексіївна Колесник, Алена Вікторівна |
Дата публикации: | 25-ноя-2014 |
Библиографическое описание: | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 94632, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, А. Бірка, М. Ф. Перцевий, М. В. Обозна, Д. О. Бідюк, П. В. Гурський, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. О. Кузнецова, А. О. Борисова, І. О. Крапівницька, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, А. В. Колесник. № u 2014 05319. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 5 с. |
Серия/номер: | 11;94632 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового включає змішування сиру кисломолочного нежирного зі смакоароматичними добавками, молоком сухим знежиреним, розчином цитрату натрію, водою, витримування, підігрівання, емульгування олії рослинної рафінованої дезодорованої та розплавленої олії кокосової, плавлення отриманої емульсії, внесення сорбату калію та розчину агароїду у кінці емульгування, фасування, охолодження та пакування. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14080 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
94632.pdf | 156.1 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.