Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14080
Title: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового
Authors: Перцевий, Федір Всеволодович
Бірка, Адріана
Перцевий, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Гурський, Петро Васильович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Борисова, Аліна Олексіївна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Чаговець, Віта Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Колесник, Алена Вікторівна
Issue Date: 25-Nov-2014
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 94632, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, А. Бірка, М. Ф. Перцевий, М. В. Обозна, Д. О. Бідюк, П. В. Гурський, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. О. Кузнецова, А. О. Борисова, І. О. Крапівницька, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, А. В. Колесник. № u 2014 05319. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 5 с.
Series/Report no.: 11;94632
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового включає змішування сиру кисломолочного нежирного зі смакоароматичними добавками, молоком сухим знежиреним, розчином цитрату натрію, водою, витримування, підігрівання, емульгування олії рослинної рафінованої дезодорованої та розплавленої олії кокосової, плавлення отриманої емульсії, внесення сорбату калію та розчину агароїду у кінці емульгування, фасування, охолодження та пакування.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14080
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
94632.pdf156.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.