Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14060
Назва: | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового |
Автори: | Перцевий, Федір Всеволодович Кузнецова, Тетяна Олегівна Бідюк, Дмитро Олегович Крапівницька, Ірина Олексіївна Бірка, Адріана Перцевий, Микола Федорович Гурський, Петро Васильович Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Борисова, Аліна Олексіївна Колесник, Алена Вікторівна Обозна, Маргарита Василівна Чаговець, Віта Віталіївна Чаговець, Любов Олексіївна |
Дата публікації: | 25-лис-2014 |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 94626, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, Т. О. Кузнецова, Д. О. Бідюк, І. О. Крапівницька, А. Бірка, М. Ф. Перцевий, П. В. Гурський, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. В. Колесник, М. В. Обозна, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець. № u 2014 05271. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 5 с. |
Серія/номер: | 11;94626 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення сумішші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовується олія кокосова. Як сіль плавильна використовується цитрат натрію та триполіфосфат натрію. Для закріплення заданої структури додатково вноситься розчин агароїду. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14060 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
94626.pdf | 156.93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.