Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14060
Название: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового
Авторы: Перцевий, Федір Всеволодович
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Бірка, Адріана
Перцевий, Микола Федорович
Гурський, Петро Васильович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Борисова, Аліна Олексіївна
Колесник, Алена Вікторівна
Обозна, Маргарита Василівна
Чаговець, Віта Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Дата публикации: 25-ноя-2014
Библиографическое описание: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 94626, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, Т. О. Кузнецова, Д. О. Бідюк, І. О. Крапівницька, А. Бірка, М. Ф. Перцевий, П. В. Гурський, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. В. Колесник, М. В. Обозна, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець. № u 2014 05271. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 5 с.
Серия/номер: 11;94626
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення сумішші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовується олія кокосова. Як сіль плавильна використовується цитрат натрію та триполіфосфат натрію. Для закріплення заданої структури додатково вноситься розчин агароїду.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14060
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
94626.pdf156.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.