Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14060
Title: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового
Authors: Перцевий, Федір Всеволодович
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Бірка, Адріана
Перцевий, Микола Федорович
Гурський, Петро Васильович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Борисова, Аліна Олексіївна
Колесник, Алена Вікторівна
Обозна, Маргарита Василівна
Чаговець, Віта Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Issue Date: 25-Nov-2014
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 94626, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, Т. О. Кузнецова, Д. О. Бідюк, І. О. Крапівницька, А. Бірка, М. Ф. Перцевий, П. В. Гурський, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. В. Колесник, М. В. Обозна, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець. № u 2014 05271. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 5 с.
Series/Report no.: 11;94626
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення сумішші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовується олія кокосова. Як сіль плавильна використовується цитрат натрію та триполіфосфат натрію. Для закріплення заданої структури додатково вноситься розчин агароїду.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14060
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
94626.pdf156.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.