Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14051
Назва: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового
Автори: Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Бірка, Адріана
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Борисова, Аліна Олексіївна
Колесник, Алена Вікторівна
Обозна, Маргарита Василівна
Чаговець, Віта Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Дата публікації: 25-лис-2014
Бібліографічний опис: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 94532, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, А. Бірка, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, І. О. Крапівницька, Л. О. Чуйко, Т. О. Кузнецова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. В. Колесник, М. В. Обозна, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець. № a 2014 05263. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 5 с.
Серія/номер: 11;94532
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану та олію кокосову. Як сіль плавильну використовують цитрат натрію. Для закріплення заданої структури вносять розчин агароїду.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14051
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
94532.pdf155.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.