Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14051
Название: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового
Авторы: Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Бірка, Адріана
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Борисова, Аліна Олексіївна
Колесник, Алена Вікторівна
Обозна, Маргарита Василівна
Чаговець, Віта Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Дата публикации: 25-ноя-2014
Библиографическое описание: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 94532, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, А. Бірка, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, І. О. Крапівницька, Л. О. Чуйко, Т. О. Кузнецова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. В. Колесник, М. В. Обозна, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець. № a 2014 05263. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 5 с.
Серия/номер: 11;94532
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану та олію кокосову. Як сіль плавильну використовують цитрат натрію. Для закріплення заданої структури вносять розчин агароїду.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14051
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
94532.pdf155.02 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.