Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14051
Title: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового
Authors: Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Бірка, Адріана
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Борисова, Аліна Олексіївна
Колесник, Алена Вікторівна
Обозна, Маргарита Василівна
Чаговець, Віта Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Issue Date: 25-Nov-2014
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 94532, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, А. Бірка, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, І. О. Крапівницька, Л. О. Чуйко, Т. О. Кузнецова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. В. Колесник, М. В. Обозна, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець. № a 2014 05263. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 5 с.
Series/Report no.: 11;94532
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану та олію кокосову. Як сіль плавильну використовують цитрат натрію. Для закріплення заданої структури вносять розчин агароїду.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14051
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
94532.pdf155.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.