Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14044
Назва: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового
Автори: Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Бірка, Адріана
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Борисова, Аліна Олексіївна
Обозна, Маргарита Василівна
Колесник, Алена Вікторівна
Дата публікації: 25-лис-2014
Бібліографічний опис: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 94530, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, З. Е. Гарнцарек, Т. О. Кузнецова, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, А. Бірка, Б. Ч. Гарнцарек, І. О. Крапівницька, А. О. Борисова, М. В. Обозна, А. В. Колесник. № a 2014 05257. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 5 с.
Серія/номер: 11;94530
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого скибкового, що включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші, причому як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована та олія кокосова у співвідношенні 1:1, як сіль плавильна використовується цитрат натрію та триполіфосфат натрію у співвідношенні 2:1, а для закріплення заданої структури додатково вноситься розчин агароїду.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14044
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
94530.pdf157.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.