Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14044
Title: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового
Authors: Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Бірка, Адріана
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Борисова, Аліна Олексіївна
Обозна, Маргарита Василівна
Колесник, Алена Вікторівна
Issue Date: 25-Nov-2014
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 94530, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, З. Е. Гарнцарек, Т. О. Кузнецова, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, А. Бірка, Б. Ч. Гарнцарек, І. О. Крапівницька, А. О. Борисова, М. В. Обозна, А. В. Колесник. № a 2014 05257. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 5 с.
Series/Report no.: 11;94530
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового, що включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші, причому як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована та олія кокосова у співвідношенні 1:1, як сіль плавильна використовується цитрат натрію та триполіфосфат натрію у співвідношенні 2:1, а для закріплення заданої структури додатково вноситься розчин агароїду.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14044
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
94530.pdf157.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.