Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14043
Назва: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового
Автори: Перцевий, Федір Всеволодович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Колесник, Алена Вікторівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Бірка, Адріана
Обозна, Маргарита Василівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Гурський, Петро Васильович
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Борисова, Аліна Олексіївна
Дата публікації: 25-лис-2014
Бібліографічний опис: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 94529, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, І. О. Крапівницька, А. В. Колесник, Б. Ч. Гарнцарек, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, А. Бірка, М. В. Обозна, З. Е. Гарнцарек, П. В. Гурський, Т. О. Кузнецова, А. О. Борисова. № a 2014 05254. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 5 с.
Серія/номер: 11;94529
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого скибкового, що включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші, причому сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія кокосова, як сіль плавильна використовується триполіфосфат натрію, а для закріплення заданої структури додатково вноситься розчин агароїду.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14043
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
94529.pdf155.25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.