Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14043
Title: | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового |
Authors: | Перцевий, Федір Всеволодович Крапівницька, Ірина Олексіївна Колесник, Алена Вікторівна Гарнцарек, Барбара Чеславівна Бідюк, Дмитро Олегович Перцевий, Микола Федорович Бірка, Адріана Обозна, Маргарита Василівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Гурський, Петро Васильович Кузнецова, Тетяна Олегівна Борисова, Аліна Олексіївна |
Issue Date: | 25-Nov-2014 |
Citation: | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 94529, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, І. О. Крапівницька, А. В. Колесник, Б. Ч. Гарнцарек, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, А. Бірка, М. В. Обозна, З. Е. Гарнцарек, П. В. Гурський, Т. О. Кузнецова, А. О. Борисова. № a 2014 05254. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 5 с. |
Series/Report no.: | 11;94529 |
Abstract: | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового, що включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші, причому сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія кокосова, як сіль плавильна використовується триполіфосфат натрію, а для закріплення заданої структури додатково вноситься розчин агароїду. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14043 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.