Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14032
Назва: Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів
Автори: Янчева, Марина Олександрівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Большакова, Вікторія Анатолівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Дата публікації: 27-жов-2014
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів. Патент України на корисну модель № 94146, МПК A23B 4/06 (2006.01), A23L 1/31 (2006.01), A23L 1/314 (2006.01). М. О. Янчева, Т. С. Желєва, О. О. Гринченко, В. А. Большакова, Н. Г. Гринченко. № u 2014 06735. Заявл. 16.06.2014. Опубл. 27.10.2014, Бюл.№ 20. 4 с.
Серія/номер: 11;94146
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів включає підготовку м'ясної сировини, приготування фаршу, перемішування до утворення однорідної консистенції, формування, пакування, заморожування та зберігання. На стадії перемішування компонентів додатково вводять в сухому вигляді суміш кріопротекторну "KrioMeat" CK 001 у кількості 2,0…3,0 % до маси м'ясної сировини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14032
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
94146.pdf153.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.