Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14032
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янчева, Марина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Желєва, Тетяна Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Гринченко, Ольга Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Большакова, Вікторія Анатолівна | - |
dc.contributor.author | Гринченко, Наталя Геннадіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-17T09:58:08Z | - |
dc.date.available | 2022-11-17T09:58:08Z | - |
dc.date.issued | 2014-10-27 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів. Патент України на корисну модель № 94146, МПК A23B 4/06 (2006.01), A23L 1/31 (2006.01), A23L 1/314 (2006.01). М. О. Янчева, Т. С. Желєва, О. О. Гринченко, В. А. Большакова, Н. Г. Гринченко. № u 2014 06735. Заявл. 16.06.2014. Опубл. 27.10.2014, Бюл.№ 20. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14032 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів включає підготовку м'ясної сировини, приготування фаршу, перемішування до утворення однорідної консистенції, формування, пакування, заморожування та зберігання. На стадії перемішування компонентів додатково вводять в сухому вигляді суміш кріопротекторну "KrioMeat" CK 001 у кількості 2,0…3,0 % до маси м'ясної сировини. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;94146 | - |
dc.title | Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.