Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14032
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorЖелєва, Тетяна Сергіївна-
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorБольшакова, Вікторія Анатолівна-
dc.contributor.authorГринченко, Наталя Геннадіївна-
dc.date.accessioned2022-11-17T09:58:08Z-
dc.date.available2022-11-17T09:58:08Z-
dc.date.issued2014-10-27-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів. Патент України на корисну модель № 94146, МПК A23B 4/06 (2006.01), A23L 1/31 (2006.01), A23L 1/314 (2006.01). М. О. Янчева, Т. С. Желєва, О. О. Гринченко, В. А. Большакова, Н. Г. Гринченко. № u 2014 06735. Заявл. 16.06.2014. Опубл. 27.10.2014, Бюл.№ 20. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14032-
dc.description.abstractСпосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів включає підготовку м'ясної сировини, приготування фаршу, перемішування до утворення однорідної консистенції, формування, пакування, заморожування та зберігання. На стадії перемішування компонентів додатково вводять в сухому вигляді суміш кріопротекторну "KrioMeat" CK 001 у кількості 2,0…3,0 % до маси м'ясної сировини.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;94146-
dc.titleСпосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
94146.pdf153.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.