Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14028
Название: Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів
Авторы: Янчева, Марина Олександрівна
Дроменко, Олена Борисівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Дата публикации: 10-окт-2014
Библиографическое описание: Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів. Патент України на корисну модель № 93825, МПК A23B 4/06 (2006.01), A23L 1/317 (2006.01). М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, Н. Г. Гринченко. № u 2014 06628. Заявл. 13.06.2014. Опубл. 10.10.2014, Бюл.№ 19. 5 с.
Серия/номер: 11;93825
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів включає підготовку м'ясної сировини, подрібнення, приготування фаршу, перемішування м'ясної і жирової сировини з рецептурними компонентами, формування, пакування, заморожування та зберігання. При цьому на стадії перемішування м'ясної і жирової сировини з рецептурними компонентами як жирову сировину використовують емульсійну систему на основі тваринного білка, ксантанової камеді та рослинної олії в кількості 10…25 % до маси м'ясної сировини.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14028
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
93825.pdf163.29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.