Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14014
Назва: Спосіб виробництва продуктів із редьки
Автори: Селютіна, Галина Анатоліївна
Виродова, Оксана Володимирівна
Іванніков, Павло Васильович
Дата публікації: 26-сер-2014
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва продуктів із редьки. Патент України на корисну модель № 92658, МПК A23L 1/214 (2006.01). Г. А. Селютіна, О. В. Виродова, П. В. Іванніков. № u 2014 03392. Заявл. 03.04.2014. Опубл. 26.08.2014, Бюл.№ 16. 4 с.
Серія/номер: 11;92658
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва продуктів із редьки, що включає інспектування, мийку, очищення та подрібнення, укладання в тару, приготування маринаду, що містить воду, цукор-пісок, сіль, оцтову або лимонну кислоту, заливку овочевої сировини маринадом, герметичне закупорювання та стерилізацію, причому редька додатково піддається вимочуванню в 1 % розчині солей калію протягом 15…30 хвилин, а маринад містить сік журавлини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14014
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
92658.pdf146.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.