Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14014
Title: Спосіб виробництва продуктів із редьки
Authors: Селютіна, Галина Анатоліївна
Виродова, Оксана Володимирівна
Іванніков, Павло Васильович
Issue Date: 26-Aug-2014
Citation: Спосіб виробництва продуктів із редьки. Патент України на корисну модель № 92658, МПК A23L 1/214 (2006.01). Г. А. Селютіна, О. В. Виродова, П. В. Іванніков. № u 2014 03392. Заявл. 03.04.2014. Опубл. 26.08.2014, Бюл.№ 16. 4 с.
Series/Report no.: 11;92658
Abstract: Спосіб виробництва продуктів із редьки, що включає інспектування, мийку, очищення та подрібнення, укладання в тару, приготування маринаду, що містить воду, цукор-пісок, сіль, оцтову або лимонну кислоту, заливку овочевої сировини маринадом, герметичне закупорювання та стерилізацію, причому редька додатково піддається вимочуванню в 1 % розчині солей калію протягом 15…30 хвилин, а маринад містить сік журавлини.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14014
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
92658.pdf146.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.