Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13998
Название: Спосіб виробництва плавленого сиру
Авторы: Геліх, Анна Олександрівна
Головко, Микола Павлович
Коваль, Ольга Андріївна
Василенко, Ольга Олександрівна
Сорокіна, Ніна Олександрівна
Дата публикации: 11-авг-2014
Библиографическое описание: Спосіб виробництва плавленого сиру. Патент України на корисну модель № 92264, МПК (2014.01), A01J 25/00. А. О. Геліх, М. П. Головко, О. А. Коваль, О. О. Василенко, Н. О. Сорокіна. № u 2014 01939. Заявл. 26.02.2014. Опубл. 11.08.2014, Бюл.№ 15. 5 с.
Серия/номер: 11;92264
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва плавленого сиру включає підготовку інгредієнтів, внесення речовин з властивостями солей-плавителів, перемішування одержаної сирої маси, її плавлення, фасування, охолодження. Використовують соду, сир кисломолочний, виготовлений з відомих видів молока (коров'ячого, козячого, овечого), масло. Як емульгатор використовують жовтки яєць, отриманих від будь-якого виду птиці (курей, качок, гусей, перепелів), натуральну харчову добавку (шпинат), у такому співвідношенні компонентів, мас. %: сир кисломолочний 50-65 сода 0,1-1,5 масло 20-25,5 яйця 3-10 сіль 1-3 натуральну харчову добавку (шпинат) 1-5.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13998
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
92264.pdf175.99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.