Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13998
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГеліх, Анна Олександрівна-
dc.contributor.authorГоловко, Микола Павлович-
dc.contributor.authorКоваль, Ольга Андріївна-
dc.contributor.authorВасиленко, Ольга Олександрівна-
dc.contributor.authorСорокіна, Ніна Олександрівна-
dc.date.accessioned2022-11-17T08:32:36Z-
dc.date.available2022-11-17T08:32:36Z-
dc.date.issued2014-08-11-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва плавленого сиру. Патент України на корисну модель № 92264, МПК (2014.01), A01J 25/00. А. О. Геліх, М. П. Головко, О. А. Коваль, О. О. Василенко, Н. О. Сорокіна. № u 2014 01939. Заявл. 26.02.2014. Опубл. 11.08.2014, Бюл.№ 15. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13998-
dc.description.abstractСпосіб виробництва плавленого сиру включає підготовку інгредієнтів, внесення речовин з властивостями солей-плавителів, перемішування одержаної сирої маси, її плавлення, фасування, охолодження. Використовують соду, сир кисломолочний, виготовлений з відомих видів молока (коров'ячого, козячого, овечого), масло. Як емульгатор використовують жовтки яєць, отриманих від будь-якого виду птиці (курей, качок, гусей, перепелів), натуральну харчову добавку (шпинат), у такому співвідношенні компонентів, мас. %: сир кисломолочний 50-65 сода 0,1-1,5 масло 20-25,5 яйця 3-10 сіль 1-3 натуральну харчову добавку (шпинат) 1-5.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;92264-
dc.titleСпосіб виробництва плавленого сируuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
92264.pdf175.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.