Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13998
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Геліх, Анна Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Головко, Микола Павлович | - |
dc.contributor.author | Коваль, Ольга Андріївна | - |
dc.contributor.author | Василенко, Ольга Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Сорокіна, Ніна Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-17T08:32:36Z | - |
dc.date.available | 2022-11-17T08:32:36Z | - |
dc.date.issued | 2014-08-11 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва плавленого сиру. Патент України на корисну модель № 92264, МПК (2014.01), A01J 25/00. А. О. Геліх, М. П. Головко, О. А. Коваль, О. О. Василенко, Н. О. Сорокіна. № u 2014 01939. Заявл. 26.02.2014. Опубл. 11.08.2014, Бюл.№ 15. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13998 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва плавленого сиру включає підготовку інгредієнтів, внесення речовин з властивостями солей-плавителів, перемішування одержаної сирої маси, її плавлення, фасування, охолодження. Використовують соду, сир кисломолочний, виготовлений з відомих видів молока (коров'ячого, козячого, овечого), масло. Як емульгатор використовують жовтки яєць, отриманих від будь-якого виду птиці (курей, качок, гусей, перепелів), натуральну харчову добавку (шпинат), у такому співвідношенні компонентів, мас. %: сир кисломолочний 50-65 сода 0,1-1,5 масло 20-25,5 яйця 3-10 сіль 1-3 натуральну харчову добавку (шпинат) 1-5. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;92264 | - |
dc.title | Спосіб виробництва плавленого сиру | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.