Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13966
Назва: | Спосіб підвищення збереженості каротиноїдів у макаронних виробах |
Автори: | Павлюк, Раїса Юріївна Гревцева, Наталія Вячеславівна Набоков, Дмитро Олександрович Моргун, Олена Валеріївна Даценко, Алла Миколаївна |
Дата публікації: | 10-лип-2014 |
Бібліографічний опис: | Спосіб підвищення збереженості каротиноїдів у макаронних виробах. Патент України на корисну модель № 91630, МПК A23L 1/16 (2006.01). Р. Ю. Павлюк, Н. В. Гревцева, Д. О. Набоков, О. В. Моргун, А. М. Даценко.№ u 2014 01554. Заявл. 17.02.2014. Опубл. 10.07.2014, Бюл.№ 13. 5 с. |
Серія/номер: | 11;91630 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва макаронних виробів з підвищеним вмістом каротину, що включає підготовку сировини, приготування тіста з борошна пшеничного хлібопекарського та води, у якій попередньо розчинена наноструктурована кріопаста з моркви, формування макаронних виробів та висушування їх до вологості 13 %, причому як стабілізуючу добавку використовують спиртовий екстракт кори дуба у кількості 1…3 % до маси борошна пшеничного, який розчинюють у воді разом з наноструктурованою кріопастою з моркви. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13966 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
91630.pdf | 170.18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.