Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13966
Назва: Спосіб підвищення збереженості каротиноїдів у макаронних виробах
Автори: Павлюк, Раїса Юріївна
Гревцева, Наталія Вячеславівна
Набоков, Дмитро Олександрович
Моргун, Олена Валеріївна
Даценко, Алла Миколаївна
Дата публікації: 10-лип-2014
Бібліографічний опис: Спосіб підвищення збереженості каротиноїдів у макаронних виробах. Патент України на корисну модель № 91630, МПК A23L 1/16 (2006.01). Р. Ю. Павлюк, Н. В. Гревцева, Д. О. Набоков, О. В. Моргун, А. М. Даценко.№ u 2014 01554. Заявл. 17.02.2014. Опубл. 10.07.2014, Бюл.№ 13. 5 с.
Серія/номер: 11;91630
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва макаронних виробів з підвищеним вмістом каротину, що включає підготовку сировини, приготування тіста з борошна пшеничного хлібопекарського та води, у якій попередньо розчинена наноструктурована кріопаста з моркви, формування макаронних виробів та висушування їх до вологості 13 %, причому як стабілізуючу добавку використовують спиртовий екстракт кори дуба у кількості 1…3 % до маси борошна пшеничного, який розчинюють у воді разом з наноструктурованою кріопастою з моркви.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13966
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
91630.pdf170.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.