Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13966
Название: | Спосіб підвищення збереженості каротиноїдів у макаронних виробах |
Авторы: | Павлюк, Раїса Юріївна Гревцева, Наталія Вячеславівна Набоков, Дмитро Олександрович Моргун, Олена Валеріївна Даценко, Алла Миколаївна |
Дата публикации: | 10-июл-2014 |
Библиографическое описание: | Спосіб підвищення збереженості каротиноїдів у макаронних виробах. Патент України на корисну модель № 91630, МПК A23L 1/16 (2006.01). Р. Ю. Павлюк, Н. В. Гревцева, Д. О. Набоков, О. В. Моргун, А. М. Даценко.№ u 2014 01554. Заявл. 17.02.2014. Опубл. 10.07.2014, Бюл.№ 13. 5 с. |
Серия/номер: | 11;91630 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виробництва макаронних виробів з підвищеним вмістом каротину, що включає підготовку сировини, приготування тіста з борошна пшеничного хлібопекарського та води, у якій попередньо розчинена наноструктурована кріопаста з моркви, формування макаронних виробів та висушування їх до вологості 13 %, причому як стабілізуючу добавку використовують спиртовий екстракт кори дуба у кількості 1…3 % до маси борошна пшеничного, який розчинюють у воді разом з наноструктурованою кріопастою з моркви. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13966 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
91630.pdf | 170.18 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.