Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13966
Название: Спосіб підвищення збереженості каротиноїдів у макаронних виробах
Авторы: Павлюк, Раїса Юріївна
Гревцева, Наталія Вячеславівна
Набоков, Дмитро Олександрович
Моргун, Олена Валеріївна
Даценко, Алла Миколаївна
Дата публикации: 10-июл-2014
Библиографическое описание: Спосіб підвищення збереженості каротиноїдів у макаронних виробах. Патент України на корисну модель № 91630, МПК A23L 1/16 (2006.01). Р. Ю. Павлюк, Н. В. Гревцева, Д. О. Набоков, О. В. Моргун, А. М. Даценко.№ u 2014 01554. Заявл. 17.02.2014. Опубл. 10.07.2014, Бюл.№ 13. 5 с.
Серия/номер: 11;91630
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва макаронних виробів з підвищеним вмістом каротину, що включає підготовку сировини, приготування тіста з борошна пшеничного хлібопекарського та води, у якій попередньо розчинена наноструктурована кріопаста з моркви, формування макаронних виробів та висушування їх до вологості 13 %, причому як стабілізуючу добавку використовують спиртовий екстракт кори дуба у кількості 1…3 % до маси борошна пшеничного, який розчинюють у воді разом з наноструктурованою кріопастою з моркви.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13966
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
91630.pdf170.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.