Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1393
Назва: | Теоретичні засади та загальні принципи безпеки послуг у готелях Theoretical basis and general principles ofsafety services in the hotel |
Автори: | Малюк, Людмила Петрівна Варипаєв, Олексій Михайлович Варипаєва, Людмила Миронівна |
Ключові слова: | сфера гостинності;готель;безпека послуг;мінімізація витрат;сфера гостеприимства;отель;безопасность услуг;минимизация затрат;hospitality;hotel;security services;minimizing costs |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Малюк Л.П., Варипаєв О.М., Варипаєва Л.М. Теоретичні засади та загальні принципи безпеки послуг у готелях. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2015. Вип. 1(21). С. 216-222. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено проблематику завдань і проблем безпеки в готельному
господарстві на основі загальної теорії безпеки. Сформовано основні підходи та
методи для прогнозування розвитку небезпечних ситуацій, якісних і кількісних
оцінок заходів і систем безпеки. Визначено оптимальні критерії забезпечення
ефективності та безпеки технічних систем у готелях, забезпечення безпеки
споживачів у сфері послуг. Recently in Ukraine workers in the hotel industry developed a number of key theoretical positions concerning productive principles of security services in restaurants. Specialists of the department of hotel and restaurant business of KhUSFT also developed methodical and methodological support for all students and industry professionals, based on many years of experience in this field, testing the results achieved in the form of manuals and publications. The purpose of the article is to develop basic approaches and best criteria of efficiency and safety of technical systems in hotels, to identify key principles to ensure consumer safety in services. The problems and challenges of security in the hotel industry on the basis general theory of security are studied. Basic approaches and methods for predicting the development of dangerous situations are formed, qualitative and quantitative measures and security systems are assessed. Optimal criteria of the efficiency and safety of technical systems in hotels, ensure consumer safety in the service sector are revealed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1393 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (21) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2015_1_23.pdf | 285.81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.