Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13925
Назва: Спосіб отримання термостійкої начинки замороженої
Автори: Любенко, Галина Дмитрівна
Обозна, Маргарита Василівна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Оболкіна, Вера Іллічна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевой, Федір Всеволодович
Дата публікації: 10-чер-2014
Бібліографічний опис: Спосіб отримання термостійкої начинки замороженої. Патент України на корисну модель № 90878, МПК (2014.01), A23L 1/00. Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, І. О. Крапівницька, В. І. Оболкіна, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой. № u 2014 00721. Заявл. 27.01.2014. Опубл. 10.06.2014, Бюл.№ 11. 6 с.
Серія/номер: 11;90878
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання термостійкої начинки замороженої включає підготовку компонентів, а саме: цукру, молочної сировини, структуроутворювачів, їх набрякання, витримування, теплову обробку, охолодження та їх внесення, а також додавання крохмальної патоки й уварювання отриманої суміші, з подальшим її зберіганням. Як структуроутворювачі використовують суміш пектину цитрусового низькоетерифікованого та крохмалю кукурудзяного модифікованого, а для утворення кальцієвих містків використовують цитрат кальцію, як молочну сировину використовують молоко сухе незбиране з масовою часткою жиру 25 %, для збільшення терміну зберігання продукт піддають низькотемпературній обробці за температури -18±1 °C.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13925
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
90878.pdf166.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.