Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13912
Название: | Спосіб виробництва варених ковбасних виробів |
Авторы: | Лазарєва, Тетяна Анатоліївна Свідло, Карина Володимирівна Дейниченко, Григорій Вікторович Лазарєв, Микола Іванович Долуда, Анна Володимирівна Ільмінська, Ольга Олександрівна |
Дата публикации: | 10-июн-2014 |
Библиографическое описание: | Спосіб виробництва варених ковбасних виробів. Патент України на корисну модель № 90588, МПК (2014.01), A22C 11/00. Т. А. Лазарєва, К. В. Свідло, Г. В. Дейниченко, М. І. Лазарєв, А. В. Долуда, О. О. Ільмінська. № u 2013 07854. Заявл. 20.06.2013. Опубл. 10.06.2014, Бюл.№ 11. 6 с. |
Серия/номер: | 11;90588 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виробництва ковбаси вареної передбачає розморожування м'ясної сировини, розбирання, обвалювання, жилкування, подрібнювання на вовчку, зважування та завантажування у мішалку, додавання сухої солі, перемішування та дозрівання, тонке подрібнення у кутері, додавання спеції, шпику, дієтичної добавки, овочевого соку, шприцювання оболонок та їх перев'язування, проведення термічної обробки, охолодження та зберігання. Після приготування фаршу додають дієтичну добавку у вигляді підготовленої клітковини ядер волоського горіха, для чого клітковину ядер волоського горіха зважують, просіюють, додають сік гарбузовий у співвідношенні 1:2-1:3 та залишають на 20-30 хв. для набухання. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13912 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
90588.pdf | 175.14 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.