Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13912
Название: Спосіб виробництва варених ковбасних виробів
Авторы: Лазарєва, Тетяна Анатоліївна
Свідло, Карина Володимирівна
Дейниченко, Григорій Вікторович
Лазарєв, Микола Іванович
Долуда, Анна Володимирівна
Ільмінська, Ольга Олександрівна
Дата публикации: 10-июн-2014
Библиографическое описание: Спосіб виробництва варених ковбасних виробів. Патент України на корисну модель № 90588, МПК (2014.01), A22C 11/00. Т. А. Лазарєва, К. В. Свідло, Г. В. Дейниченко, М. І. Лазарєв, А. В. Долуда, О. О. Ільмінська. № u 2013 07854. Заявл. 20.06.2013. Опубл. 10.06.2014, Бюл.№ 11. 6 с.
Серия/номер: 11;90588
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва ковбаси вареної передбачає розморожування м'ясної сировини, розбирання, обвалювання, жилкування, подрібнювання на вовчку, зважування та завантажування у мішалку, додавання сухої солі, перемішування та дозрівання, тонке подрібнення у кутері, додавання спеції, шпику, дієтичної добавки, овочевого соку, шприцювання оболонок та їх перев'язування, проведення термічної обробки, охолодження та зберігання. Після приготування фаршу додають дієтичну добавку у вигляді підготовленої клітковини ядер волоського горіха, для чого клітковину ядер волоського горіха зважують, просіюють, додають сік гарбузовий у співвідношенні 1:2-1:3 та залишають на 20-30 хв. для набухання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13912
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
90588.pdf175.14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.