Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13912
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛазарєва, Тетяна Анатоліївна-
dc.contributor.authorСвідло, Карина Володимирівна-
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorЛазарєв, Микола Іванович-
dc.contributor.authorДолуда, Анна Володимирівна-
dc.contributor.authorІльмінська, Ольга Олександрівна-
dc.date.accessioned2022-11-16T15:58:58Z-
dc.date.available2022-11-16T15:58:58Z-
dc.date.issued2014-06-10-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва варених ковбасних виробів. Патент України на корисну модель № 90588, МПК (2014.01), A22C 11/00. Т. А. Лазарєва, К. В. Свідло, Г. В. Дейниченко, М. І. Лазарєв, А. В. Долуда, О. О. Ільмінська. № u 2013 07854. Заявл. 20.06.2013. Опубл. 10.06.2014, Бюл.№ 11. 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13912-
dc.description.abstractСпосіб виробництва ковбаси вареної передбачає розморожування м'ясної сировини, розбирання, обвалювання, жилкування, подрібнювання на вовчку, зважування та завантажування у мішалку, додавання сухої солі, перемішування та дозрівання, тонке подрібнення у кутері, додавання спеції, шпику, дієтичної добавки, овочевого соку, шприцювання оболонок та їх перев'язування, проведення термічної обробки, охолодження та зберігання. Після приготування фаршу додають дієтичну добавку у вигляді підготовленої клітковини ядер волоського горіха, для чого клітковину ядер волоського горіха зважують, просіюють, додають сік гарбузовий у співвідношенні 1:2-1:3 та залишають на 20-30 хв. для набухання.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;90588-
dc.titleСпосіб виробництва варених ковбасних виробівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
90588.pdf175.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.