Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13912
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лазарєва, Тетяна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Свідло, Карина Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Дейниченко, Григорій Вікторович | - |
dc.contributor.author | Лазарєв, Микола Іванович | - |
dc.contributor.author | Долуда, Анна Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Ільмінська, Ольга Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-16T15:58:58Z | - |
dc.date.available | 2022-11-16T15:58:58Z | - |
dc.date.issued | 2014-06-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва варених ковбасних виробів. Патент України на корисну модель № 90588, МПК (2014.01), A22C 11/00. Т. А. Лазарєва, К. В. Свідло, Г. В. Дейниченко, М. І. Лазарєв, А. В. Долуда, О. О. Ільмінська. № u 2013 07854. Заявл. 20.06.2013. Опубл. 10.06.2014, Бюл.№ 11. 6 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13912 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва ковбаси вареної передбачає розморожування м'ясної сировини, розбирання, обвалювання, жилкування, подрібнювання на вовчку, зважування та завантажування у мішалку, додавання сухої солі, перемішування та дозрівання, тонке подрібнення у кутері, додавання спеції, шпику, дієтичної добавки, овочевого соку, шприцювання оболонок та їх перев'язування, проведення термічної обробки, охолодження та зберігання. Після приготування фаршу додають дієтичну добавку у вигляді підготовленої клітковини ядер волоського горіха, для чого клітковину ядер волоського горіха зважують, просіюють, додають сік гарбузовий у співвідношенні 1:2-1:3 та залишають на 20-30 хв. для набухання. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;90588 | - |
dc.title | Спосіб виробництва варених ковбасних виробів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.