Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13906
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЖелєва, Т.С.-
dc.contributor.authorЧернишов, С.О.-
dc.date.accessioned2022-11-16T15:45:04Z-
dc.date.available2022-11-16T15:45:04Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЧернишов С. О. Удосконалення технології виробництва заморожених напівфабрикатів із м’яса птиці / наук. керівник Т. С. Желєва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 58.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13906-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectзаморожені напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectм’ясо птиціuk_UA
dc.subjectтехнологія виробництваuk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробництва заморожених напівфабрикатів із м’яса птиціuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_chernishov_stor58_2022.pdf154.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.