Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13882
Назва: Спосіб виробництва паштету
Автори: Дейниченко, Григорій Вікторович
Постнов, Геннадій Михайлович
Лазарєва, Тетяна Анатоліївна
Скородумова, Ольга Борисівна
Чечіна, Анастасія Анатоліївна
Дата публікації: 26-тра-2014
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва паштету. Патент України на корисну модель № 90269, МПК A23L 1/315 (2006.01). Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, Т. А. Лазарєва, О. Б. Скородумова, А. А. Чечіна. № u 2013 08941. Заявл. 16.07.2013. Опубл. 26.05.2014, Бюл.№ 10. 5 с.
Серія/номер: 11;90269
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання паштету включає теплову обробку курячої печінки, її поєднання з термообробленою ріпчастою цибулею, іншими рецептурними компонентами, їх подрібнення та перемішування. Курячу печінку смажать разом з ріпчастою цибулею, морквою та свинячим салом протягом 20-25 хвилин. Суміш охолоджують до температури 20-22 °C, після чого подрібнюють до розмірів часток 5-7 мм, додають попередньо замочену в молоці протягом 30-40 хвилин суміш клітковини насіння гарбуза та желатину, розм'якшене вершкове масло, кухонну сіль та чорний мелений перець, масу перемішують протягом 8-10 хвилин та охолоджують до температури +2…+4 °C.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13882
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
90269.pdf168.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.