Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13882
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorПостнов, Геннадій Михайлович-
dc.contributor.authorЛазарєва, Тетяна Анатоліївна-
dc.contributor.authorСкородумова, Ольга Борисівна-
dc.contributor.authorЧечіна, Анастасія Анатоліївна-
dc.date.accessioned2022-11-16T14:40:25Z-
dc.date.available2022-11-16T14:40:25Z-
dc.date.issued2014-05-26-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва паштету. Патент України на корисну модель № 90269, МПК A23L 1/315 (2006.01). Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, Т. А. Лазарєва, О. Б. Скородумова, А. А. Чечіна. № u 2013 08941. Заявл. 16.07.2013. Опубл. 26.05.2014, Бюл.№ 10. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13882-
dc.description.abstractСпосіб отримання паштету включає теплову обробку курячої печінки, її поєднання з термообробленою ріпчастою цибулею, іншими рецептурними компонентами, їх подрібнення та перемішування. Курячу печінку смажать разом з ріпчастою цибулею, морквою та свинячим салом протягом 20-25 хвилин. Суміш охолоджують до температури 20-22 °C, після чого подрібнюють до розмірів часток 5-7 мм, додають попередньо замочену в молоці протягом 30-40 хвилин суміш клітковини насіння гарбуза та желатину, розм'якшене вершкове масло, кухонну сіль та чорний мелений перець, масу перемішують протягом 8-10 хвилин та охолоджують до температури +2…+4 °C.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;90269-
dc.titleСпосіб виробництва паштетуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
90269.pdf168.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.