Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13882
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Григорій Вікторович | - |
dc.contributor.author | Постнов, Геннадій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Лазарєва, Тетяна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Скородумова, Ольга Борисівна | - |
dc.contributor.author | Чечіна, Анастасія Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-16T14:40:25Z | - |
dc.date.available | 2022-11-16T14:40:25Z | - |
dc.date.issued | 2014-05-26 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва паштету. Патент України на корисну модель № 90269, МПК A23L 1/315 (2006.01). Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, Т. А. Лазарєва, О. Б. Скородумова, А. А. Чечіна. № u 2013 08941. Заявл. 16.07.2013. Опубл. 26.05.2014, Бюл.№ 10. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13882 | - |
dc.description.abstract | Спосіб отримання паштету включає теплову обробку курячої печінки, її поєднання з термообробленою ріпчастою цибулею, іншими рецептурними компонентами, їх подрібнення та перемішування. Курячу печінку смажать разом з ріпчастою цибулею, морквою та свинячим салом протягом 20-25 хвилин. Суміш охолоджують до температури 20-22 °C, після чого подрібнюють до розмірів часток 5-7 мм, додають попередньо замочену в молоці протягом 30-40 хвилин суміш клітковини насіння гарбуза та желатину, розм'якшене вершкове масло, кухонну сіль та чорний мелений перець, масу перемішують протягом 8-10 хвилин та охолоджують до температури +2…+4 °C. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;90269 | - |
dc.title | Спосіб виробництва паштету | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
90269.pdf | 168.06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.