Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13869
Название: Сучасні шляхи підвищення ресурсного потенціалу м'ясопереробної галузі
Авторы: Криштопа, І.О.
Научный руководитель: Гринченко, Н.Г.
Ключевые слова: м'ясопереробна галузь;ресурсний потенціал
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Криштопа І. О. Сучасні шляхи підвищення ресурсного потенціалу м'ясопереробної галузі / наук. керівник Н. Г. Гринченко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 56.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13869
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_krishtopa_stor56_2022.pdf154.54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.