Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13845
Назва: | Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату |
Автори: | Дейниченко, Григорій Вікторович Золотухіна, Інна Василівна Федак, Вікторія Ігорівна Федак, Наталя Василівна |
Дата публікації: | 11-бер-2014 |
Бібліографічний опис: | Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 88150, МПК (2014.01) A23C 23/00. Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, В. І. Федак, Н. В. Федак. № u 2013 01481. Заявл. 07.02.2013. Опубл. 11.03.2014, Бюл.№ 5. 5 с. |
Серія/номер: | 11;88150 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату включає попередню підготовку молочно білкового компоненту, просіювання рафінадної пудри, їх поєднання зі структуроутворювачем та перемішування до однорідної маси. Як молочно-білковий компонент використовують ультрафільтраційний концентрат зі сколотин, а як структуроутворювач використовують водний розчин желатину у співвідношенні 1:3 та рафінадну пудру, перемішують суміш протягом 5…7 хвилин, яку додатково збивають протягом 4…6 хвилин за швидкості обертання робочого органу збивальної машини 110…130 хв.-1. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13845 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
88150.pdf | 161.95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.