Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13845
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorЗолотухіна, Інна Василівна-
dc.contributor.authorФедак, Вікторія Ігорівна-
dc.contributor.authorФедак, Наталя Василівна-
dc.date.accessioned2022-11-16T11:07:36Z-
dc.date.available2022-11-16T11:07:36Z-
dc.date.issued2014-03-11-
dc.identifier.citationСпосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 88150, МПК (2014.01) A23C 23/00. Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, В. І. Федак, Н. В. Федак. № u 2013 01481. Заявл. 07.02.2013. Опубл. 11.03.2014, Бюл.№ 5. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13845-
dc.description.abstractСпосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату включає попередню підготовку молочно білкового компоненту, просіювання рафінадної пудри, їх поєднання зі структуроутворювачем та перемішування до однорідної маси. Як молочно-білковий компонент використовують ультрафільтраційний концентрат зі сколотин, а як структуроутворювач використовують водний розчин желатину у співвідношенні 1:3 та рафінадну пудру, перемішують суміш протягом 5…7 хвилин, яку додатково збивають протягом 4…6 хвилин за швидкості обертання робочого органу збивальної машини 110…130 хв.-1.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;88150-
dc.titleСпосіб одержання молочно-білкового напівфабрикатуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
88150.pdf161.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.