Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13844
Назва: Розробка технології м’ясних рестуктурованих напівфабрикатів
Автори: Катриченко, Р.О.
Науковий керівник : Гринченко, Н.Г.
Ключові слова: напівфабрикати;м’ясні рестуктуровані напівфабрикати;технологія м’ясних рестуктурованих напівфабрикатів
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Катриченко Р. О. Розробка технології м’ясних рестуктурованих напівфабрикатів / наук. керрівник Н. Г. Гринченко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 55.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13844
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_katrichenko_stor55_2022.pdf154.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.