Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13842
Title: Застосування принципів НАССР під час розробки технології м’ясних виробів
Authors: Воробйов, Д.Г.
metadata.dc.contributor.advisor: Гринченко, Н.Г.
Keywords: НАССР;принципи НАССР;м’ясні вироби;технологія м’ясних виробів
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Воробйов Д. Г. Застосування принципів НАССР під час розробки технології м’ясних виробів / наук. керівник Н. Г. Гринченко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 54.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13842
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_vorobjov_stor54_2022.pdf154.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.