Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13842
Title: | Застосування принципів НАССР під час розробки технології м’ясних виробів |
Authors: | Воробйов, Д.Г. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Гринченко, Н.Г. |
Keywords: | НАССР;принципи НАССР;м’ясні вироби;технологія м’ясних виробів |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Воробйов Д. Г. Застосування принципів НАССР під час розробки технології м’ясних виробів / наук. керівник Н. Г. Гринченко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 54. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13842 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_vorobjov_stor54_2022.pdf | 154.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.