Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13842
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГринченко, Н.Г.-
dc.contributor.authorВоробйов, Д.Г.-
dc.date.accessioned2022-11-16T10:55:47Z-
dc.date.available2022-11-16T10:55:47Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationВоробйов Д. Г. Застосування принципів НАССР під час розробки технології м’ясних виробів / наук. керівник Н. Г. Гринченко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 54.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13842-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectНАССРuk_UA
dc.subjectпринципи НАССРuk_UA
dc.subjectм’ясні виробиuk_UA
dc.subjectтехнологія м’ясних виробівuk_UA
dc.titleЗастосування принципів НАССР під час розробки технології м’ясних виробівuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_vorobjov_stor54_2022.pdf154.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.