Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13842
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Гринченко, Н.Г. | - |
dc.contributor.author | Воробйов, Д.Г. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-16T10:55:47Z | - |
dc.date.available | 2022-11-16T10:55:47Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Воробйов Д. Г. Застосування принципів НАССР під час розробки технології м’ясних виробів / наук. керівник Н. Г. Гринченко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 54. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13842 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk_UA |
dc.subject | НАССР | uk_UA |
dc.subject | принципи НАССР | uk_UA |
dc.subject | м’ясні вироби | uk_UA |
dc.subject | технологія м’ясних виробів | uk_UA |
dc.title | Застосування принципів НАССР під час розробки технології м’ясних виробів | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_vorobjov_stor54_2022.pdf | 154.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.