Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13804
Назва: Рибні кулінарні вироби з використанням білкової добавки на основі вторинної рибної колагеновмісної сировини
Автори: Дуденко, Ніна Василівна
Коваленко, Валентина Олексіївна
Чернова, Людмила Олександрівна
Панікарова, Богдана Олександрівна
Антоненко, Світлана Павлівна
Дата публікації: 10-січ-2014
Бібліографічний опис: Рибні кулінарні вироби з використанням білкової добавки на основі вторинної рибної колагеновмісної сировини. Патент України на корисну модель № 86542, МПК A23J 1/04 (2006.01). Н. В. Дуденко, В. О. Коваленко, Л. О. Чернова, Б. О. Панікарова, С. П. Антоненко. № u 2013 04004. Заявл. 01.04.2013. Опубл. 10.01.2014, Бюл.№ 1. 5 с.
Серія/номер: 11;86542
Короткий огляд (реферат): Рибні кулінарні вироби містять у своєму складі рибу, хліб пшеничний, молоко, цибулю ріпчасту, петрушку (зелень), яйця та сухарі вершкові, білкову добавку на основі рибної колагеновмісної сировини у кількості 10…20 % від маси риби.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13804
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
86542.pdf170.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.